U bent hier

Onze producten

Als pionier op het gebied van vloervrij transport is Demag Cranes & Components al ca. 200 jaar de toonzetter in het ontwikkelen en produceren van takels en hijssystemen.
Door de systeemfilosofie zijn alle producten op elkaar afgestemd zodat zij de bouwstenen vormen voor uiteenlopende toepassingen. Van een eenvoudige takel tot complexe totaaloplossingen. Of het nu gaat om het midden- en kleinbedrijf, de handel of grote industriële bedrijven; door het inzetten van moderne en uitgedachte transportsystemen kunnen magazijn- en transportkosten omlaag worden gebracht, levertijden worden verkort en werkplekken optimaal worden ingericht.

Innovatie, kwaliteit en veiligheid zijn kernbegrippen voor Demag. Als importeur koppelt van den Berg Transporttechniek de betrouwbaarheid van Demag producten al bijna 70 jaar aan de beste oplossing. Nieuwe producten en toepassingen worden ontwikkeld met het doel zo dicht mogelijk bij de wensen van de klant te staan. Dit biedt het hoogst mogelijke rendement en tegelijkertijd de hoogste bedrijfszekerheid en veiligheid voor bedienend personeel, de installatie en de last.

Met de Demag Designer Portal kunt u zelf uw Demag kraan, railsysteem, zwenkkraan, takel, motor of wielblok samen stellen. U kunt de bijbehorende CAD-tekeningen downloaden en in uw tekeningen integreren. De bepaling van de juiste hijswerktuigen en de selectie van opties is op deze manier eenvoudig en veilig. De praktische, doordachte gebruikersbegeleiding brengt u daarbij snel en eenvoudig naar uw doel en bespaart u veel tijd.

  • Actieproduct

    Wandzwenkkraan voor €2.025,-
  • Actieproduct

    KBK Kolomzwenkkraan voor € 2.595,-
  • Actieproduct

    Demag Kettingtakels vanaf € 989,-